Svi u Sokolanu!

Svi u Sokolanu!

Do kraja prvog regularnog dijela natjecanja ostalo je još 5. kola, te nakon kraće stanke
sutra u 17 sati na rasporedu je susjedni derbi u kojem Žuti odlaze na ‘gostovanje u susjedna Kaštela. Trener ”žutih” Ivica Skelin najavio je sutrašnji dvoboj:

– Utakmica koja u rezultatskom smislu ne znači puno ni nama ni njima. Jako sam zadovoljan kako smo radili u stanci. U tom periodu smo imali prijateljske utakmice da smo popravili neke stvari i održali formu. Imali smo malih poteškoća s obzirom da nam se Kalajžić prošli tjedan i on neće bit sutra u kadru. Idemo u Kaštela nastaviti pobjednički niz, nadam se da ćemo igrati s puno trke i agresivnu obranu. Neka nam vodilja bude utakmica protiv Šibenika koju smo odigrali jako dobro u svim segmentima. Osim Kalajžića nema ozlijeđenih, svi su spremni i trenirali su dobro. Postavit ćemo se na drugačiji način, dat ćemo priliku mlađim igračima i vidjet ćemo mogu li izvući ekipu u ovakvoj utakmici.

Pozivamo sve da dođu u Kaštela i bodre naše momke!

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.