Gostovanje u Trnskom

Gostovanje u Trnskom

Split sutra u 17:10 sati uz televizijski prijenos (HRT 4) igra protiv vodećeg Zagreba. ”Mravi” su najjača momčad u ligi, suvereno su na čelu tablice (op.a. dva poraza, od čega jedan Splitov) te imaju sjajan niz od pet uzastopnih pobjeda, a u susretu protiv Zagrepčana žele odigrati što bolje te vidjeti  gdje stoje pred Ligu za prvaka.

Trener Ivica Skelin najavio je susret:- Riječ je o najboljoj momčadi lige. Dokazali su svoju superiornost kroz ligu gdje su se praktički prošetali sa samo dva poraza. Mi smo imali sreću da ih pobijedimo ovdje na Gripama. Sretan sam što do početka Lige za prvaka imamo dvije zanimljive utakmice koje će u svakom slučaju pomoći momčadi da se opusti. Zagreb je pravi izazov, to je po nekom rejtingu četvrta momčad u Hrvatskoj. Ne smijemo im dopustiti lagane koševe iz kontranapada, isto tako moramo zaustaviti njihov skok. Njihovi bekovi su izuzetno visoki pa praktički mogu sastaviti ekipu dvometraša. Za nas je ovo svakako jedna dobra test utakmica i prilika da kroz nju napredujemo.

Utakmicu sa nestrpljenjem očekuje i mladi razigravač Splita – Prva momčad A1 lige, a utakmica nema rezultatski značaj. Bit će gušt otići gore, “potuć” se s momčadi koja ima najširi roster u ligi i definitivno pretendiraju na ABA ligu. Igramo dosta dobro u zadnje vrijeme, kod kuće smo dosta agresivni, dok se u gostima dižemo i sve smo bolji. Trebamo još podići razinu da budemo dobri kao u domaćim utakmicama – kaže Filipović koji će prvu put zaigrati i u Ligi za prvaka, okusiti draž dvoboja sa najboljima.

 

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.