Stižu Vukovi!

Stižu Vukovi!

Nakon kiše stiže sunce! Iako je Split u Gorici ima pobjedu u svojim rukama, na kraju su domaći slavili veliku pobjedu rezultatom 78:77 koju im je donio Petrović tricom u zadnjem napadu. Ali , ubrzani ritam LZP,  utakmice se igraju svakih dva ili tri dana, gotovo da nema vremena za odmor, kamoli trening. Košarkaši Splita sutra će od 19 sati igrati protiv Cibone na Gripama. Evo što je uoči te utakmice kazao trener Ivica Skelin:

– Opet nam dolazi ABA ligaš, očekujem da pružimo dobru utakmicu, u prvom dijelu smo ih iznenadili gore. Smatram da dio pripreme koju smo imali za prethodnu utakmicu moramo napraviti i sada, spriječiti tranziciju i Antu Žižića pod košem, on pravi razliku kada se razmaše. Važna stvar je zatvoriti vanjski šut, znamo da su šuterska momčad i ne smiju se razigrati s vanjskih pozicija. U napadu ciljevi ostaju isti, lopta nam mora brzo ići.

Vidimo se na Gripama!

Povezane vijestii

Web stranica koristi kolačiće! Kolačići omogućavaju bolje korisničko iskustvo, prilagodbu sadržaja i analize posjeta web stranici. Postavke kolačića možete dodatno konfigurirati u Vašem web pregledniku.